Szakmai nap

Meghívó

Szeretettel meghívjuk a Hóbagoly szakmai napra

Időpont: 2018. február 1. (csütörtök). Helyszín: Hóbagoly Szakiskola

 

Program:

 

8:30 – 9:00              reggeli

9:00 – 10:00            A koreai KD termékpalettája

Előadók:        Joseph Yeo (Vice-president),

Faludy Gábor (Kereskedelmi igazgató)

A Koreai Kyung-Dong vállalat hazánkban tavaly kezdte meg értékesítését a Hóbagollyal együttműködésben. Ennek keretén belül több, mint száz elpárologtató került beépítésre. A tapasztalatok alapján ezt az új márkát nem csak alternatívaként, hanem egyik stratégiai termékcsaládunkként, folyamatosan és széles teljesítménytartományt lefedve kívánjuk készleten tartani és kínálni Partnereinknek. De ki is a KD és milyen termékkört takar a márkanév? Az előadás során Faludy Gábor tolmácsomlásában választ kapunk ezen kérdésekre is.

 

10:00 – 10:30          Kávészünet

 

10:30 – 11:30          Gea-Bock új sorozatú félhermetikus kompresszorok

Előadók:        Peter Spies (Gea-Bock Trainer),

Faludy Gábor (Kereskedelmi igazgató)

A Gea-Bock fejlesztései során kiemelten figyelembe veszi a töltetminimalizálás irányában mutató törekvéseket, az új gyúlékony közegekre való áttérést és a robbanás szerűen emelkedő árakat. Fejlesztéseik során mind a mobil, mind a helyhez kötött hűtőrendszerek tekintetében válaszokat adnak a kihívásokra. Milyen hűtési feladatok során javasolt a Gea-Bock kompresszorok alkalmazása? Milyen műszaki megoldások miatt egyedi a Gea-Bock? Mik az új közdarabkialakítás pozitív hatása az élettartamra? Faludy Gábor közreműködésével áttekintheti az új lehetőségeket.

 

11:30 – 12:30          ebéd

 

12:30 – 13:30          „Tisztább kép, homályos foltokkal”

Az új hűtőközegek áttekintése

Előadó:          Jakucs Tibor (műszaki igazgató)

Az előadás keretén belül Jakucs Tibor áttekinti a napjainkban zajló hűtőközeg váltás műszaki szempontjait. MI lesz a jól megszokott 404A, 407C, 410A és 134a helyettesítő terméke? Milyen alternatívák állnak már rendelkezésre és mik vannak fejlesztés alatt? Milyen kihívásokkal néz szembe a szakember a megfelelő alternatíva kiválasztásakor és mik a rendszerek átállításának leg sarkalatosabb pontjai? Milyen közegeket helyeznek előtérbe a legnagyobb kompresszor és komponensgyártók? Ezekre a kérdésekre is megkapja a választ Tibor előadásából.

 

13:30 –                     Kötetlen beszélgetés az előadókkal

 

Bemutatótermékek töredékáron

Mint ismeretes a Hóbagoly Szakiskola befejezte működését, az oktatólabor berendezése feleslegessé vált. A szakmai nap során lehetősége lesz a megmaradt eszközöket átnézni és a hasznosítható berendezéseket töredékáron megvásárolni. A megmaradt berendezések között található töltőállomás, manométerek, digitális hőmérők, lefejtők és még sok más termék.

Az ingyenes előadásra korlátozott számú hely áll rendelkezésre. Vendégeink kényelme érdekében kérjük, részvételi szándékát – a résztvevő(k) és a képviselt cég nevének megadásával – előzetesen jelezze a következő elérhetőségeinken: 1/403-4472, info@soos.hu  

Szeretettel várjuk!