Bemutatkoznak az AREA inverteres iCOOL aggregátok

Area cooling solutions

 

Az 1986-ban alapított Area Cooling Solutions a HVAC és hűtéstechnikai szakemberek igényeire szabott aggregátok, vezérlők és hűtéstechnikai eszközök gyártásával foglalkozik. A vállalat innovatív, kompakt aggregátjai megfelelő megoldást kínálnak minden kereskedelmi és ipari hűtési környezetben.

 

Az iCOOL inverteres aggregátok maximális kontrollt biztosítanak a termékhűtés szabályozásában. Az inverteres technológia hatékonyabb hőmérsékletszabályozást, jelentős energiamegtakarítást és kevesebb ki-/bekapcsolást tesz lehetővé, ami megnöveli a készülék hasznos élettartamát. Ideális választás lehet olyan esetben is, ahol jelentősen változik a hűtendő termék mennyisége.

 

Az iCOOL aggregátok kialakításánál kiemelt figyelmet szenteltek az alacsony zajszintre, a „slim” készülékek keskeny kialakítása pedig kevesebb rendelkezésre álló hely esetén is lehetővé teszi az egyszerű aggregát-telepítést.

 

Az Area által gyártott összes aggregát Európában készül, és szigorú, mindenre kiterjedő minőségellenőrzésen esik át. A gyártó minőség iránti elkötelezettségét mutatja a megszerzett TÜV és PED III tanúsítvány is. Az energiahatékony kialakításnak és a környezetbarát hűtőközegeknek köszönhetően az Area készülékek a lehető legkisebb mértékben terhelik a környezetet.

 

Az innovatív Area iCOOL aggregátok raktárról, rövid határidővel elérhetők.
További információért keresse kapcsolattartóját vagy érdeklődjön a Hóbagoly szaküzletekben.

 

Az Area iCOOL aggregátokat megvásárolhatja a Hóbagoly webshopon is. Saját egyedi árai bejelentkezés után láthatók.
 

Az aggregátok angol nyelvű műszaki leírását itt tudja megnyitni.