BIZONYÍTSA SZAKMAISÁGÁT A REFCO ESZKÖZEIVEL!

Refco termékek

 

A hűtős szerszámok és alkatrészek vezető szállítójaként a REFCO a kifinomult svájci minőséget képviseli, amely ötvözi a kiemelt pontosságot a hibátlan minőséggel és megbízhatósággal. Az új REFCO eszközöket – a készlet erejéig – most BEVEZETŐ ÁRON tudja beszerezni, a REFMATE armatúrát pedig most ki is próbálhatja bármelyik Hóbagoly szaküzletben.
 

A részletekkel kapcsolatban keresse kapcsolattartóját, lépjen be valamelyik szaküzletünkbe
vagy
jelentkezzen be Hóbagoly webshop fiókjába!

 

Hóbagoly szaküzletek: Pest    Buda    Miskolc    Székesfehérvár  Győr

 

 

 

A praktikus, nyolcszög-alakú REFSCALE elektronikus mérleg lehetővé teszi a nagyobb méretű palackok biztonságos mérését is. A kiemelt érzékenységű mérőcella aszimmetrikus felhelyezés esetén is pontos eredményt ad. A REFMESH-alkalmazás segítségével a készüléket a mobileszközéről is vezérelheti, illetve itt tudja rögzíteni a mért eredményeket is.

 

 

A REFVAC torrméter jelentősen megkönnyíti a vákuumozási folyamat ellenőrzését. A három vezérlőgomb kezelése végtelenül egyszerű, a mért érték pedig közvetlenül a nagyméretű LCD-kijelzőn jelenik meg. A készülék vezetékmentesen csatlakozik a REFMATE armatúrához és a REFMESH applikációhoz, mely segítségével a mérési eredményeket a mobileszközén tudja rögzíteni és rendszerezni.

 

 

A TRITECTOR professzionális 3 az 1-ben szivárgásérzékelő. A könnyen cserélhető érzékelőknek köszönhetően egyetlen eszköz elegendő az összes hűtőközeghez, illetve gyúlékony és nyomjelző gázhoz. Az állítható érzékenységi szint lehetővé teszi a legkisebb szivárgás észlelését is, melyre a színes LCD-kijelzőn megjelenő vizuális jel és opcionális hangjelzés hívja fel a figyelmet.

 

A REFMATE armatúra ötvözi a pontosságot, a hibátlan minőséget és a megbízhatóságot. A REFMATE-et szakemberek fejlesztették ki szakemberek számára, a már bizonyított funkciók pedig egyszerűvé és kiemelten hatékonnyá teszik a mindennapi használatot. A REFMATE erős, intuitív gombokkal és könnyen olvasható színes kijelzővel, illetve egy analóg mutatóval is rendelkezik, így rögzíthető az építkezésen végzett hosszú távú méréseknél.

 

 

PRÓBÁLJA KI most élőben bármelyik HÓBAGOLY szaküzletben!