HÓBAGOLY Szakmai Napok 2022

Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves partnerünket az április - május folyamán megrendezésre kerülő Hóbagoly Szakmai Napokra. A termékújdonságokat és szakmai aktualitásokat bemutató előadások mellett a rendezvénysorozat remek lehetőséget biztosít a személyes találkozásra és egyeztetésre, illetve az esetleges kérdések megválaszolására is.

 

 

A szakmai nap programja: 

9:00 Conex >B< MaxiPro préstechnológia

Előadó: Knop Eduárd, Conex Bänninger
 

Conex

 

 

A Conex >B< MaxiPro préskötéses idomok innovatív, gyors és tartós megoldást kínálnak a klíma és hűtéstechnikai csatlakozásokhoz. A ›B‹ MaxiPro mechanikus kötés kiváltja a körülményes forrasztást, és alkalmazása esetén nincs szükség védőgázas öblítésre sem. A tömör kötések kialakítását 3 pontos préselés biztosítja, és egy préselés csupán 3 másodpercet vesz igénybe. Előadásunk során részletesen bemutatjuk ezt az innovatív technológiát.


10:30 Kávészünet


11:00 Milyen hűtőközeget használjak?

Előadó: Jakucs Tibor, Soós és Társa Zrt.


"Milyen hűtőközeget használjak?" Előadás és kötetlen beszélgetés a Soós és Társa műszaki igazgatójával. Jöjjön el, és kérdezzen a szakembertől!

12:00 Area aggregátok

Előadó: Tajthy József, Soós és Társa Zrt.

 

Area


                                  
Az Area innovatív, kompakt aggregátjai megfelelő megoldást kínálnak minden kereskedelmi és ipari hűtési környeztben. A termékek kialakításánál kiemelt szerepet kapott az alacsony zajszint, az Area inverteres aggregátjai pedig hatékonyabb hőmérsékletszabályozást, jelentős energiamegtakarítást és kevesebb ki-/bekapcsolást tesznek lehetővé, ami megnöveli a termékek hasznos élettartamát. A Slim termékek keskeny kialakítása kisebb rendelkezésre álló hely esetén is lehetővé teszi az egyszerű aggregát telepítést.

 


13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés

 

 
Helyszínek és időpontok:


Miskolc: Április 22., péntek, Gárdonyi Géza Művelődési Ház

 (3508 Miskolc, Sütő János u. 42)


Buda: Április 28., csütörtök, Lokomotív Ház

 (1117 Budapest, Budafoki út 187-189., H1 épület)


Pest: Május 06., péntek, CEU konferenciaközpont 

 (1106 Budapest, Kerepesi út 87.) 


Győr: Május 13., péntek, Hóbagoly szaküzlet

 (9025 Győr, Gyepszél u. 1.)


 

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Ha szeretne részt venni valamelyik szakmai napon, kérjük, töltse ki és küldje el nekünk az ide kattintva elérhető adatlapot!További kérdés esetén hívjon minket, vagy írjon nekünk:
Mobil telefon: 
+36(30)6830046
       E-mail címünk: info@soos.hu


Várjuk szeretettel!