Innovatív 3-pontos préstechnológia

Conex Bänninger vállalat ›B‹ MaxiPro mechanikus kötése

 

A Conex Bänninger vállalat ›B‹ MaxiPro mechanikus kötése teljesen kiváltja a klímatechnikában használt körülményes forrasztást. A ›B‹ MaxiPro alkalmazásakor nincs szükség védőgázas öblítésre, vagy tűzgyújtási engedélyre a csőrendszer szerelése során. A megbízható, tömör kötések kialakítását 48 bar nyomásig a 3-pontos préselés biztosítja (jobbról, balról és alul az O-gyűrűn). Így – szemben a keményforrasztásos eljárással – szinte nullára csökken a kötési hibák száma, és a csőrendszer szerelési ideje is nagyságrendekkel lerövidül.

 

Az O-gyűrű számos olajnak, köztük az észter olajnak is ellenáll, egy préselés pedig 3 másodpercet vesz csak igénybe, amivel kötésenként akár 3 perc idő is megtakarítható. A ›B‹ MaxiPro préspofák részlegesen lézer edzettek, és ez jelentősen megnöveli élettartamukat.

 

A légkondicionálási- és klímatechnikai kivitelezésekhez is alkalmas innovatív préselési rendszer a Conex Bänninger ›B‹ MaxiPro fittingeiből és a ROTHENBERGER hozzáillő présgépeiből illetve préspofáiból áll, melyek collos és metrikus méretekben is elérhetők. A technológia rövid idő alatt teljes mértékben megtérül időmegtakarítás és költséghatékonyság formájában. A Conex Bänninger 10 év rendszergaranciát vállal, míg a ROTHENBERGER 3 év garanciát vállal a préspofákra.

 

A ›B‹ MaxiPro technológia további részeleteivel kapcsolatban keresse kapcsolattartóját, vagy érdeklődjön szaküzleteinkben.

 

 

A ›B‹ MaxiPro termékeket megrendelheti a Hóbagoly webshopon is, ahol saját egyedi árai a bejelentkezés után láthatók.

 

 

A ›B‹ MaxiPro termékkatalógust itt tudja letölteni.