Járványhelyzettel kapcsolatos tájékoztató

A koronavírus miatt számos új intézkedést vezettünk be cégünk minden értékesítési pontján. Legfontosabb, hogy cégünk működik, minden értékesítési pontunk üzemel.

Kérjük Ügyfeleinket, hogy a rendeléseket, ajánlatkéréseket telefonon jelezzék, vagy e-mailen küldjék el munkatársunknak. Az árukiadás tekintetében pedig kérjük, hogy részesítsék előnyben a csomagküldő szolgálatot.

Ideiglenesen eltöröltük az értékhatárt a belföldi csomagokra, így bármely rendelést saját szállítóeszközeinkkel vagy futárszolgálattal szállítási költség nélkül házhoz szállítjuk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a készletünk jelenleg igen magas hűtőközegek, réztermékek és klímaberendezések tekintetében, de a járványügyi helyzet előrehaladtával a megrendelt termékek mennyiségét korlátozhatjuk.

Fontos információ, hogy a korábban gyártó által is visszaigazolt rendelések esetén nem tudjuk garantálni a határidőre történő beérkezést. Ennek kizárólagos indoka, hogy az árut nem tudjuk külföldről Magyarországra szállítani, nemzetközi szállítói kapacitás hiányában.

Üzleteinkben kerüljük a fizikai kontaktust, kérjük, Önök is ezt tegyék!

  • Minden üzletünkben fokozott higiéniás szabályokat és folyamatos fertőtlenítő takarítást vezettünk be.
  • Megkérjük minden kedves Vevőnket, hogy kizárólag addig tartózkodjon üzleteinkben, amíg a kiszolgálás folyik. Azt megelőzően és azt követően kérjük, ne tartózkodjanak az eladótérben.
  • A személyes kiszolgálás során mindenki számára biztosítunk kézfertőtlenítési lehetőséget.
  • Esetleges rossz közérzet esetén kérjék munkatársunk segítségét az üzletek bejárata előtt! A kért árut és a szükséges dokumentumokat elkészítjük és átadjuk Önöknek.

Ezen intézkedések betartása mindannyiunk védelmében szükséges.

Köszönjük együttműködésüket!

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!