Maximális energiamegtakarítás a DIXELL szabályozóival

Dixell banner

 

A DIXELL termékek kiemelt minőséget képviselnek a hűtés- és klímatechnikai szabályozók piacán. Az amerikai Emerson Electric Co. által forgalmazott márka fejlesztői elkötelezettek a folyamatos innováció és az energiahatékonyság folyamatos növelése mellett. Ennek köszönhető számos olyan energiamegtakarítás-maximalizáló megoldás, ami ma a termékek részét képezi.

 

A hűtéstechnikában alapvető elvárás, hogy egyidejűleg sokféle környezeti tényezőt lehessen felügyelet alatt tartani a hűtött áru megfelelő tárolása és feldolgozása során. A DIXELL pont erre a célra fejlesztette ki hatékony, az energiamegtakarítást támogató algoritmusokra épülő szabályozóit.

 

A termékek közös jellemzője az innovatív kialakítás és a könnyű, intuitív kezelhetőség. A DIXELL termékek egyaránt elérhetők élelmiszeripari hűtőkhöz, italhűtőkhöz, gyorshűtőkhöz, csoportaggregátokhoz és sok más hűtéstechnikai alkalmazáshoz.

 

A szabályozók jelentős választékát találja a Soós és Társa Zrt. kínálatában is. A termékek egy része a Hóbagoly webshopból azonnal rendelhető.

 

Keresse kapcsolattartóját a további részletekért!