Megnyílt az új Hóbagoly Webshop

Útjára indítottuk új webáruházunkat, így most már online is elérhető a Soós és Társa Zrt. teljes termék-, szerszám-, és szerelési eszköz kínálatából több ezer termék. A webshopot kifejezetten a hűtés- és klímatechnikai szakemberek egyedi igényeihez fejlesztettük ki. Az alábbiakban áttekintheted az oldal fő funkcióit, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle!

 

1. Egyedi árak és listaárak megjelenítése

A webshopon bejelentkezés előtt a listaárak láthatók, bejelentkezés után viszont minden terméknél saját egyedi, kedvezményes áraid jelennek meg, és ezeken vásárolhatsz.

 

2. Valós idejű raktárkészlet kijelzése.

A termékek részletes adatlapjára kattintva néhány másodperc alatt megjelenik a termékhez elérhető készletmennyiség, üzletekre lebontva.

 

3. Modern szűrési rendszer

Az alkategóriákban böngészve könnyen tudsz szűrni a termékek paramétereire, így az elérhető több ezer termékből hamar megtalálod, amit keresel.

 

4. Fizetési módok, jogi nyilatkozat

Jelenleg előre utalással, utánvéttel, illetve személyesen vagy hitelkerettel történő fizetésre van lehetőség. Amennyiben szeretnéd aktiválni a hitelkeretre történő vásárlást, úgy töltsd ki, majd töltsd fel a rendszerbe az Adataim menüpontban, a Jogi nyilatkozatnál található dokumentumot (https://soos.hu/profile/legal-notice). Ezzel a jogi nyilatkozattal engedélyezed a regisztrált felhasználó részére, hogy a cég nevében eljárhasson, és hitelkeretre rendelhessen. A közeljövőben élesítjük a bankkártyás fizetési lehetőséget is.

 

5. Áruátvétel

A termékek kiszállítása DPD futárszolgálattal történik, illetve amennyiben az áru jellege vagy a rendelés mennyisége indokolja, saját fuvarral. A webshopon keresztül lefoglalt termékeket személyesen is átveheted az általad megjelölt üzletünkben.

 

6. Kapcsolódó termékek, részletes információk és letölthető dokumentumok

A webshopban elérhető árucikkek kapcsán összegyűjtöttük a hasznos kiegészítő, illetve helyettesítő termékeket, hogy egyszerűbben eligazodj termékkínálatunkban. Emellett letölthető katalógusokat és műszaki dokumentációkat is találhatsz a termékoldalakon.

 

 

7. Termékek összehasonlítása

A különböző termékek pár gombnyomással összehasonlíthatók.

Próbáld ki megújult webáruházunkat, és regisztrálj még ma!