REFCO - A megbízható partner

A REFCO egy ügyfél- és minőség-orientált, elkötelezett partnereket kiszolgáló vállalat, melynek célja, hogy kiváló minőségű, elvárásoknak megfelelő HVAC / R termékeket fejlesszen ki, állítson elő, értékesítsen és tegyen elérhetővé ügyfelei részére.

 

Az 1972 óta aktív REFCO kis svájci vállalatból lett a hűtős szerviztermékek és alkatrészek világszerte elismert szállítója. A cég sikerének hátterében kemény munka, elkötelezettség, kreativitás és folyamatos innováció áll. A társaság fejlődésében kulcsszerepet játszott az egyedi ügyféligények kielégítése, illetve az, hogy a technológia segítségével olyan innovatív termékeket hozzanak létre, melyek páratlanok a tartósság és a megbízhatóság szempontjából.

A REFCO egy svájci vállalat, és egyértelműen elkötelezett amellett, hogy a termékei előállítása Svájcban történjen. A vállalat a minőségi hűtő- és légkondicionáló szerszámok és alkatrészek teljes választékát kínálja, melyek több mint 100 országban elérhetők. A cél: kielégíteni minden szervizmérnöki szükségletet, a háztartási készülékektől az autóipari klímaberendezéseken át a kereskedelmi hűtő- és légkondicionálási eszközökig. A REFCO termékkínálata kiterjed többek között a vákuumszivattyúkra, lefejtő állomásokra, mérőeszközökre, analóg és digitális armatúrákra, kondenzátum szivattyúkra, tömlőkre, szivárgásérzékelő rendszerekre és szervizeszközökre is.

A vállalat évente 10.000 db vákuumszivattyút, 100.000 db armatúrát és több, mint 700.000 db tömlőt állít elő. Az iparág egyik legmegbecsültebb és legelismertebb gyártójaként az elmúlt 50 év során mindig a konzisztens, kiváló teljesítmény elérése volt a cél. Fő célkitűzésük a kezdetektől fogva a legmagasabb minőségű termékek előállítása volt.

 

A REFCO következetesen kihasználja az abban rejlő lehetőségeket és előnyöket, hogy Európa szívében működik. A vállalat jelentős mértékben támaszkodik a magasan képzett és elkötelezett munkaerő kompetenciájára és teljesítményére. A REFCO fenntartható fejlődéssel kapcsolatos stratégiájának fő célkitűzése, hogy folyamatosan javítsa a műveletek, a termékek és a szolgáltatások minőségét.

 

A REFCO termékeket megvásárolhatja a Hóbagoly Webshopban, ahol a REFCO hét során garantált ajándékok várják, és megnyerheti akár a REFMATE elektronikus armatúrát is!