REFCO REFMATE armatúra

Új digitális REFMATE-armatúra - egyszerűen JOBB mérések

 

2019 nyarán a REFCO bevezette új digitális armatúráját - a REFMATE-et. Mint általában a REFCO termékek esetében, a vadonatúj REFMATE a kifinomult svájci minőséget képviseli, amely ötvözi a nagy pontosságot, a hibátlan minőséget és a megbízhatóságot. A hűtős szerszámok és alkatrészek vezető szállítójaként a REFCO, átfogó vevői felmérések alapján olyan vadonatúj REFMATE-armatúrát fejlesztett ki, amely egyetlen eszközben egyesíti az elektronikus mérőeszközök legfontosabb funkcióit.

 

A REFMATE-et szakemberek fejlesztették ki szakemberek számára. A már bizonyított funkciók a mindennapi használatot teszik egyszerűbbé, hatékonyabbá. Ezért az érintőképernyő helyett a REFMATE erős, intuitív gombokkal és könnyen olvasható színes kijelzővel, illetve egy analóg mutatóval rendelkezik. Ez praktikus, hiszen így a REFMATE rögzíthető az építkezésen végzett hosszú távú méréseknél.

 

A REFMATE név a MATE [meɪt] angol szóból származik, ami azt jelenti, hogy társ, barát, az a személy, aki segít, miközben Ön dolgozik. És pontosan ez az, ami a REFMATE-et jellemzi - a legjobb asszisztens a munkahelyén, amelyet el tud képzelni. Mindig pontos, mindig kéznél van, mindig készen áll. Robosztus, sokoldalú, és könnyen használható.

 

A REFMATE egy teljesen új, Svájcban gyártott készülék, amely pontosan összhangban van azzal, amit a hűtéstechnikusok 2020-ban jogosan elvárnak egy REFCO digitális eszköztől. A REFMATE minden ízében svájci termék, ami a minőséget, a pontosságot és a megbízhatóságot illeti. Rugalmas, tartós, sokoldalú: a REFMATE rendelkezik minden olyan funkcióval, amire szüksége van a munkahelyen.

 

A legfontosabb funkciók röviden:

 

 

CSATLAKOZTATVA vagy ÖNÁLLÓAN

 

A REFMATE önállóan működik, de különféle perifériás és mérőeszközökkel is összekapcsolható a REFRESH alkalmazással.

 

 

NAPLÓZÁS

Hosszú távú naplózási adatok és karbantartási tevékenységek (legfeljebb 7 nap), amelyeket automatikusan tárol a REFMATE és dokumentálja azokat a REFMESH alkalmazásban.

 

 

GYORS és EGYSZERŰ HASZNÁLAT

 

A REFMATE kezelése 6 könnyen használható és nagy méretű gombbal történik.

A legfontosabb hűtőközegek elérése a kedvencek beállításával.

 

 

NAPRAKÉSZ

 

73 előre konfigurált hűtőközeg.

Hűtőközeg és szoftverfrissítések a REFMESH App segítségével.

 

 

PONTOS

 

Nagy pontosság a 0.5 hibahatárnak köszönhetően (+/- 0,5%).

Az érzékelők magas pontosságát a cső hőmérsékleti mérési hibáinak opcionális kompenzálása egészíti ki.

 

 

ERŐS

 

A nyomógomboknak köszönhetően a REFMATE változó és nagy igénybevételű környezeti feltételek mellett is működőképes és funkcionális marad. Ütésálló tok fogja fel az ütéseket és a rezgéseket. Az üvegszállal erősített ABS-műanyag puha felület elnyeli az ütéseket, és kényelmessé teszi a kezelést.

 

 

JÓL FELÉPÍTETT

 

A nagyméretű 4,3 hüvelykes színes kijelző a mért értékeket analóg vagy digitális formátumban is megjeleníti. Lehetővé teszi, hogy az összes szükséges mérést egyetlen nézetben, további gombok megnyomása nélkül megjelenítse, beleértve a túlhevítést és az utóhűtést is.

A mutatók érzékenyen és valós időben reagálnak. A kijelző képernyő beállításai a fényviszonyoktól és a környezeti tényezőktől függően könnyen kezelhetők.

 

 

MEGBÍZHATÓ

 

Becsült 10 éves élettartam: 3-4 óra nap, 220 nap / év

 

 

FLEXIBILIS ENERGIA ELLÁTÁS

 

AA elemek vagy USB port

 

TELJESEN CSATLAKOZTATVA: a REFMESH alkalmazással (IoT platform)

 

A REFMESH alkalmazás otthont nyújt számos kiegészítő eszköz számára.

Az adatok tárolhatók a REFMATE-ben, alkalmazásban és a felhőben, és különféle formátumokban elérhetővé tehetők más felhasználók vagy ügyfelek számára.

 

 

A REFMATE digitális armatúra előrendelhető a Hóbagoly Webshopban, illetve a REFCO hét során REFCO terméket vásárolva lehetőséged nyílik nyerni egyet!