Továbbfejlesztett BOCK HG/HA kompresszorok

A hatékonyság fejlesztése érdekében a BOCK frissítette komplett új félhermetikus kompresszorcsaládját. Az „e” betűvel jelölt új modellek mindegyike döntő mechanikai fejlesztéseket, kompaktabb kialakítást és könnyebben használható csatlakozásokat kínál.

 

Bock kompresszor

 

A szívógáz-hűtéses kereskedelmi kompresszorok jobb hatékonyságot, nagyobb szállító teljesítmény lépcsőket, kompaktabb szerkezeti felépítést és új csatlakozási konfigurációt kínálnak. Az újratervezett csatlakozások illeszkednek a szektorban szokásos gázcsatlakozásokhoz, így egyszerűbb beépíthetőséget biztosítanak, ha a felhasználó cserekompresszort épít be. Az új kompresszor lábtartói szintén megfelelnek az ágazati szabványoknak.

 

A hatékonyság növelése és az energiafogyasztás csökkentése érdekében az új modelleket új és fejlett szelepezés, legújabb generációs elektromos motorok és fokozott gázáramlás jellemzi. Az új kompresszorok a legkülönbözőbb feladatokra használhatók, legyen az mélyhűtés, hűtés vagy klimatizálás.

 

Bock család

 

BOCK HG szívógáz-hűtéses kompresszorok

 

A BOCK HG félhermetikus kompresszorcsalád hagyományos szívógáz-hűtéses kompresszortechnológiára épül. Ezek a kompresszorok a legkorszerűbbek – könnyű üzemet, egyszerű karbantartást, nagy hatékonyságot és megbízhatóságot kínálnak.

 

BOCK HA léghűtéses kompresszorok

 

A BOCK HA félhermetikus kompresszorcsaládot kifejezetten alacsony hőmérsékletű alkalmazásokhoz tervezték. A szívógáz-hűtéses kompresszorokkal ellentétben a Bock HA kompresszorok a hajtómotor és a hengerfejek hűtésére egy kompakt szellőző egységet használ, a szívógáz pedig közvetlenül a kompresszorba kerül, anélkül, hogy a motoron áthaladna. A HA-kompresszorok R407A, R407F, R448A, R449A hűtőközegekhez használhatók.

 

További információ a BOCK termékekről >>