Hangos és hatékony!

Na, nem a KAISAI hőszivattyúk kültéri egysége, hanem az őszi KASAI reklám- és marketing kampány. Év végéig több tevékenységgel is támogatjuk a KAISAI klímákat és hőszivattyúkat értékesítő partnereinket.

 

 

Országos tévémegjelenés

 

A szeptemberi premier után októberben is adásba kerül az az interjú, amelyet Garami Gábor készített Sényei László kollégánkkal a TV2 és a Super TV2 Nagyító című műsora részére.A teljes interjút itt tudja megtekinteni.

 

 

 

A műsor október 14-én, szombaton 10:10-kor lesz látható a TV2, majd október 22-én, vasárnap 8:05-kor a Super TV2 műsorán. A KAISAI márka minden esetben műsortámogatóként jelenik meg az érintett Nagyító műsor összes adásában és beharangozójában.

 

 

KAISAI hőszivattyú roadshow


Jelenleg is zajlik szakmai roadshow rendezvényünk, melynek keretében KAISAI bemutatóautónk körbejárja az országot és a Hóbagoly szaküzleteket, hogy partnereink közvetlen közelről tudjanak tájékozódni a KAISAI termékekről.

 

 

 

A roadshow állomásai:

 

Budapest – 2023. október 10., kedd 9.00-14.00; 
Miskolc – 2023. október 11., szerda 8.00-15.00; 
Pécs – 2023. október 12., csütörtök 8.00-15.00; 
Győr – 2023. október 13., péntek 8.00-15.00;

 

 

Részvételi szándékát emailben tudja jelezni: info@soos.hu

 

 

Online reklámkampány

Folyamatosan futnak a KAISAI márkát, valamint a KAISAI hőszivattyú termékcsaládot népszerűsítő Google-hirdetéseink. A Google rendszerei kiemelten pontos célzást tesznek lehetővé, tehát a hirdetések ténylegesen azoknak a felhasználóknak jelennek meg, akik hőszivattyú telepítését tervezik, vagy érdeklődnek a témával kapcsolatban.


A Google-hirdetések mellett folyamatosan hirdetünk a Facebook és az Instagram közösségi oldalakon is.

 


Támogatott molinókészítés

Ha viszonteladó partnerünkként vállalja, hogy céges molinón jeleníti meg a KAISAI és Auratsu márkákat, mi vállaljuk a molinó elkészítését.A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő munkatársunkat:

Bakos Dániel     +36 20 722 7055     
daniel.bakos@soos.hu