HY-EX-7-M – a tökéletes minőségű duzzasztáshoz

A népszerű hidraulikus expander szerszámkészlet, a HY-EX 7 bővítőfejet tartalmaz. A HY-EX-7-M 6, 10, 12, 16, 18, 22 és 28 mm átmérőjű metrikus csövekhez használható. A készletet praktikus, időtálló műanyag tokban szállítjuk.

HY-EX-7M

Akciós ár: 109.990 Ft+ÁFA

Hidraulikus erő felhasználásával ez a könnyű expander mindössze néhány mozdulattal tökéletesen kiduzzasztja a lágy réz- és alumíniumcsöveket. A 120°-os szög ergonomikus kezelhetőséget tesz lehetővé, kevesebb energiát igényel a pumpáláshoz és természetes csuklószöget biztosít. A termék másik előnye a kompakt pisztoly forma, amely lehetővé teszi a legkisebb és a nehezen elérhető helyekre történő beillesztést is. 

A hidraulikus mechanizmusnak és a gyorskioldó gombnak köszönhetően ez az eszköz egy kézzel is működtethető.

A lézerrel gravírozott fejek gyorsan cserélhetők és beilleszthetők az összes szokásos HVAC / R metrikus rézcsőbe. A HY-EX kompatibilis a piacon elérhető legelterjedtebb duzzasztó rendszerekkel. 6–42 mm-es méretek is kaphatók. A durva élek vagy fúrásnyomok a csövek kiduzzasztása előtt könnyen eltávolíthatók a mellékelt erős RFA-209-STYLO-HD sorjázószerszámmal.

Hossz: 25cm, szélesség: 4,5cm, magasság: 12cm

Tömeg: 1.2 Kg

Cső anyagok: csak puha csövek - réz, alumínium, sárgaréz

 

 

A termék megvásárolható a Hóbagoly Webshopban, ahol a REFCO hét során ügyfeleinket garantált ajándékok várják, a legszerencsésebb pedig megnyerheti a REFMATE elektronikus armatúrát!