Megérkezett az új Testo 570s digitális szervizcsaptelep

 

A Testo új digitális szervizcsaptelepe gyorsabb, megbízhatóbb és rugalmasabb megoldást kínál, mint elődei. A 4-utas testo 570s a világ első olyan intelligens szervizcsaptelepe, amely önállóan érzékeli és jelzi a felmerülő hibákat.

A Testo Smart alkalmazáson keresztül az észlelt hibák közvetlenül láthatóvá válnak, így hosszas keresgélés helyett a felhasználó azonnal tud reagálni rájuk.

A digitális szervizcsaptelepben alkalmazott Dual Power Concept innovációs technológia lehetővé teszi, hogy egy újratölthető akkumulátorból (USB-C) és 3 alkáli elemből álló hibrid rendszer akár 360 órás akkumulátor-élettartamot biztosítson a készüléknek. 
A hosszú távú mérések esetében gyakran időigényes és nehézkes a hibaelemzés, és az esetleges hibák észrevétlenek maradnak.

A testo 570s digitális szervizcsaptelep megoldja ezt a problémát, hiszen a teljes elemzés során megbízhatóan szűri ki az eltéréseket a nagy mennyiségű adathalmazokban.

Ennek eredményeként semmi sem kerüli el a felhasználó figyelmét, és jelentős idő takarítható meg. A műszer rendkívül nagy adattároló kapacitással rendelkezik, ami maximális adatbiztonságot nyújt. IP 54 védelem biztosítja nehéz körülmények közötti is a maximális pontosságot.

 


A testo 570s digitális szervizcsaptelep méréstartománya -1 és 60 bar közé esik, továbbá 0,25% fs mérési pontossággal képes az A2L és A3 hűtőközegek mérésére, még nagyon alacsony nyomásértékeknél is.

Így kiváló mérőműszer hűtő- és klímaberendezés szervizelésére.
A készülék és a testo 560i hűtőközeg mérleg szinkronizálása lehetővé teszi a célértéknek megfelelő automatikus töltést, illetve automatikusan elvégzi a hűtőközegek frissítését.

 

A maximális rugalmasság érdekében a szervizcsaptelep vezeték nélkül képes kommunikálni – a testo Smart Probes applikáción keresztül – a testo 115i csőhőmérséklet érzékelővel, a testo 552i vákuum érzékelővel, a testo 605i páratartalom- és hőmérsékletmérővel, a testo 915i hőmérsékletmérővel, valamint a testo 770-3 lakatfogóval.
 

Vásárolja meg a minőségi Testo eszközöket szaküzleteinkben, vagy a Hóbagoly webshopon!

Az Ön egyedi árai bejelentkezés után láthatók.