NÉZZE MEG AZ EMBER!


Erre biztosított remek lehetőséget a nemrég befejeződött KAISAI Roadshow. A rendezvénysorozat helyszínein mindenki közelről megnézhette, sőt ki is nyithatta, belülről is megismerhette a KAISAI termékeket. A felmerülő kérdésekre szakembereink válaszoltak.

 

 

Október-november folyamán összesen hét hazai helyszínre jutott el a KAISAI speciális mobil bemutatóterme.

 

A konkrét célállomások Pest, Buda, Pécs, Székesfehérvár, Győr, Miskolc, Debrecen és Miskolc voltak.

 

A külön erre a célra átalakított KAISAI kamionban több splitklíma-modellt, egy monoblokkos és egy split-rendszerű hőszivattyút, valamint egy hővisszanyerő szellőztetőt lehetett kívül-belül szemügyre venni, megvizsgálni.

 

 

A roadshow első állomásán, a Soós és Társa Zrt. XVI. kerületi székhelyén a KAISAI európai forgalmazójának mérnökei tartottak klíma- és hőszivattyú képzést angol nyelven, míg a vidéki helyszíneken és Budán a KAISAI két hazai szakembere, valamint a helyi Hóbagoly szaküzlet munkatársai várták az érdeklődőket és válaszoltak örömmel a szerelők és viszonteladók kérdéseire.

 

A legtöbb kérdés a hőszivattyúkkal kapcsolatban érkezett: a roadshowra kilátogató szakemberek többsége a megfelelő teljesítményű hőszivattyú kiválasztásáról, illetve a készülékek helyes telepítéséről szerettek volna többet megtudni munkatársainktól.

 

 

Az idei roadshow csak a kezdet, jövő évtől ingyenes KAISAI hőszivattyú-oktatás, valamint hiánypótló ADR-oktatás beindítását tervezzük regionálisan.

 

Az oktatás a Soós és Társa Zrt. üzleti partnerei számára lesz elérhető.